Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
soyhaa yazdı:Hocam kafa karıştıracak gibi olacak ama bide ricoh gr iii`e bakin
webbie yazdı:...
burakciftci82 yazdı:webbie yazdı:...
RX10 Mark II nin fiyatı ne kadar hocam
webbie yazdı:burakciftci82 yazdı:webbie yazdı:...
RX10 Mark II nin fiyatı ne kadar hocam
Yaklaşık 350-400 sterlin civarı. RX10 serisinde her bir yeni modelin fiyatı neredeyse ikiye katlanarak gidiyor. Rx10 250 sterline bukunabilirken, RX10 mark 3 750 sterlin civarı.
zekisofu yazdı:Leica 1" sensor kullanan bir cep telefonu vardı, onu al hocam. Ciddi söylüyorum ya gülme hemen veya ayfon samsung un son versiyonunu al
webbie yazdı:...
burakciftci82 yazdı:webbie yazdı:...
Zekisofu'nin dediği telefon Panasonic Leica Dmx Cm1 adlı telefon, epey eski ama bence halen taş gibi kamerası var
1" lik sensörlü bir makine alacaksanız ultra zoom olursa ancak öyle alın bence öteki türlü boşuna masraf olur, kaldı ki 2021-23 arası güncel bir amiral telefon kullanıyorsanız geniş ve standart açılarda hiç bir üstünlüğü olmayacak (direkt jpeg tarafında). Onun dışında Bi zaman sonra makine size yük olmaya başlayabilir.
Valla bence İngilterenin alım gücünü kullanın hocam, oradaki gelir duzeyiniz nasil bilmiyorum ama belkide bir tane Oly body + 12 100mm bir de Panasonic body + 100-400mm ya da 100-300mm gibi setlere bizden daha çok ulaşabilir durumdasinizdir
Moğolistan ya da herhangi bir ulke gezisinde fotoğraf cekme düşünceniz varsa bence böyle bir set kurarsanız ekstra bir lense ihtiyacınız olmaz. İlerleyen zamanlarda da ihtiyaca göre portre için 45mm 1.8 makro içinde 60mm 2.8 alırsınız olur biter geriye setin sefasını sürmek kalır
Ha bu setin üzerinde daha şu lensim de olsun bu lensim de olsun denirse o da kullanıcının kendine kendine kaşınması olur ki orada da kendinizi durdurursaniz yıllarca aynı setle ilerlersiniz bence.
zekisofu yazdı:Yine bir klasik daha yaşandı: Şuna buna niyetlendim ama felanca m43 seti çok ucuza bulunca dayanamadım...
Çok ucuza başka gövdeler de vardı onlara niye dayanamadın sen onu söyle
“Kompakt - inceleme ve önerileri” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir