Moderatörler: biunlu, Esat Sanlav, Ubeyd
DrOpMaN yazdı:Değerli arkadaşlarım, değerli üyelerimiz;
Son zamanlarda yeni çıkan m43 gövdeler ve lensler konusuna bilgilendirme ile örnek fotoğraf paylaşımı konusunda oldukça geride kaldık.
Yeni ürünlerin araştırmasını yapacak ve forumda paylaşımlarını yayınlayacak bir moderatör alımı düşüncesindeyim.
Bu başlık altında hem tartışalım, hem de istekleri kabul edelim diye düşünüyorum. Desteğinize ihtiyacımız var.
Uzun zaman elimizden geldiği kadar sürekliliğimizi koruduk; bundan sonrası için de devam etmeyi düşünüyorum, ama bu devamlılık kapsam artırışı ile olsun istiyorum. Gerekirse Aynasız sahasını da ekleyebiliriz.
Düşüncelerinizi alabiliriz.
Teşekkürler şimdiden
Sisyphos yazdı:DrOpMaN yazdı:Değerli arkadaşlarım, değerli üyelerimiz;
Son zamanlarda yeni çıkan m43 gövdeler ve lensler konusuna bilgilendirme ile örnek fotoğraf paylaşımı konusunda oldukça geride kaldık.
Yeni ürünlerin araştırmasını yapacak ve forumda paylaşımlarını yayınlayacak bir moderatör alımı düşüncesindeyim.
Bu başlık altında hem tartışalım, hem de istekleri kabul edelim diye düşünüyorum. Desteğinize ihtiyacımız var.
Uzun zaman elimizden geldiği kadar sürekliliğimizi koruduk; bundan sonrası için de devam etmeyi düşünüyorum, ama bu devamlılık kapsam artırışı ile olsun istiyorum. Gerekirse Aynasız sahasını da ekleyebiliriz.
Düşüncelerinizi alabiliriz.
Teşekkürler şimdiden
Selamlar, bu konularda deneyimim yok, ancak yardımcı olmak isterim. İş akışını, görev ve sorumlulukları belirtirseniz nasıl bir katkı sağlayabileceğimi anlamış olurum. hem belki başka arkadaşlarda için de yol gösterici olabilir.
Sisyphos yazdı:Selamlar, uzun zaman oldu upramıyalı. Kusura bakmayın, bazı kayıplar yaşadım. Hala editör arayışı sürüyorsa kendimce katkı sunmaya hazırım.
“Aramıza yeni katılan üyelerimizin mekanı” sayfasına dön
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir