Değerli Arkadaşlar; Forum domain ve hosting ödememiz @Ciddi Üstad tarafından yapılmıştır; kendisine hepimiz adına teşekkür ediyorum. Bir yıl daha birlikteyiz.
Şahsım olarak ben kendisine bu ödemeyi yapıyorum.
Toplamda 1296 Lira ödedi
Şimdi katkıda bulanacaklardan ricam; ne kadar destek vereceklerini (miktar veya süre önemli değil dedik başta; aynı düşüncedeyiz) bana ÖM yoluyla bildirirlerse kendilerine IBAN bildireceğim. Tekrar belirtiyorum miktar önemli değil; destek -adı üstünde- bu...
Hayırlı olsun diyelim.
Konu seneye kadar kilitlidir; lütfen ÖM ile bana ulaşın.
m43turkiye Forum'a destek veren üyelerimiz Onursal Üye kategortisine dahil edilmiş; bazı ilave yetkiler kendilerine tanımlanmıştır. Onursal Üye ve Takım kategorisinde kendilerini görebilmeleri lazım. Göremiyorlarsa lütfen bilgi versinler.
Değerli arkadaşlar; 2023 yılı forum Domain ve Hosting ücreti ödenmiştir. Bir yıl daha birlikteyiz Herkese keyifli forumlar diliyorum. Selamlar, sevgiler.
Olympus OMD EM10 Mark II - Silver M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40 mm 1:2.8 PRO M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm F1.8 M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro Lens Tripod: Manfrotto Pixi Evo Çanta: LOWEPRO SLINGSHOT 200 AW Flaş: Godox tt350o / Manueller:Olympus 50mm f/1.8 OM Zuiko flickrr / 500pxweb adresim:https://ilkelifoto.wordpress.com/